Intâlnire Roma

Dragi prieteni , 

In primul rand vreau sa va multumesc pentru efortul pe care l-ati depus pentru bunul mers al alegerilor europarlamentare care vor avea loc in data de 7 iunie 2009. Va multumesc dumneavoastra celor care ati facut apel printre romani sa fie observatori PD-L la europarlamentare si va multumesc dumneavoastra, romanilor  care ati acceptat aceasta misiune si ati raspuns cu promptitudine apelului meu. Am credinta ca impreuna putem contribui la consolidarea relatiilei romano-italiene si la integrarea romanilor in Peninsula. Actionand impreuna vom putea ajuta comunitatile de romani sa se afirme, sa-si apere drepturile si sa promoveze imaginea corecta a Romaniei.

Va anunt pe aceasta cale ca duminica, 10 mai, am sa ajung la Roma si imi doresc sa ne intalnim. Vreau sa merg si la romanii din provincia L’Aquila afectati in urma cutremurului din luna aprilie.Ma intereseaza soarta lor.Am transmis luna trecuta imediat dupa cutremur mesajul de solidaritate si condoleante premierului Italiei, Silvio Berlusconi si  presedintelui Camerei Deputatilor, Gianfranco Fini ,iar acesta din urma mi-a multumit si m-a asigurat de sprijinul autoritatilor italiene pentru cetatenii romani.

Toti cei care doresc sa ne intalnim va rog sa luati legatura cu domnul Ovidiu Gal si sa stabiliti de comun acord ora si locul intalnirii.

 Am credinta ca impreuna putem inlatura orice bariera si vom construi o relatie puternica menita sa ajute comunitatea de romani din Italia.Imi doresc sa vedeti in mine nu doar pe deputatul care va reprezinta in Parlamentul Romaniei ci si pe prietenul dumneavoastra caruia ii puteti cere sprijinul si va asigur ca fac tot ce ii sta in putere pentru a gasi solutia cea mai buna

Va astept duminica, 10 mai !