Sicilienii interesaţi să investească în România

Secretarul executiv PDL, William Brinza a avut o serie de intrevederi cu politicienii de dreapta din Sicilia , dar si cu oamenii de afaceri sicilieni carora le-a prezentat piata economica si politica din Romania, punctand necesitatea intensificarii colaborarii si a investitiilor italiene din aceasta zona catre Romania.

„Romania ofera o multime de oportuniatati investitionale in special in domeniul energiei eoliene, a serviciilor, iar investitorii sicilieni sunt interesati sa isi dezvolte afacerile in tara noastra, incurajati si de politicile adoptate de guvernul Boc”, a declarat deputatul de diaspora William Brinza, la finalul unei intalniri de lucru cu mai multi investitori din Sicilia.

Totodata, deputatul a evidentiat oportunitatile in domeniul fabricilor de bitum asta cu atat mai mult cu cat, exista un mare interes de investitii in acest domeniu.

William Brinza se afla in Sicilia in vizita de lucru, iar astazi va participa la deschiderea consulatului Roman dn Catania, misiune diplomatica care va raspunde, de azi inainte,  problemelor cu care se confrunta romanii din zona contribuind, totodata, la intensificarea relatiilor economice si culturale romano -siciliene.