Ziua Femeii a fost sărbătorită în toata Europa prin organizaţiile PD-L

11Deputatul de diaspora William Brînză a cinstit memoria Maricicăi Hăhăianu, asistenta medicală care în octombrie 2010 a fost ucisă de un italian în gara de metrou din Ananina, Roma.

Aflat în turneu politic în Italia, pentru a impărţi flori şi felicitări româncelor din Peninsula, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, deputatul s-a oprit pentru câteva minute şi la locul în care românca a fost ucisă lasând o floare şi transmiţănd gândul său bun conaţionalilor care nu au uitat-o şi zilnic vin să aprindă o lumânare la locul tragediei.

William Brînză a mers si la Biserica Ortodoxă Română din Roma,Via Gallia, împărţind sute de flori şi felicitări. Aici deputatul a avut bucuria să aducă zâmbetul pe chipul a peste 300 de românce. Multe dintre ele i-au mărturisit parlamentarului că nu au mai primit flori de mărţişor de ani de zile.

Aceeaşi atmosferă a regăsit-o şi în Piaţa Ananina unde conaţionalii şi-au exprimat bucuria că sunt vizitaţi şi în alte perioade decât cele electorale. William Brînză subliniind nevoia acută de unitate a românilor şi încurajându-i să menţină şi să aprofundeze legăturile cu România în vederea dezvoltării relaţiilor bilaterale româno-italiene.

Şi la Biserica Penticostală din Roma peste 250 de români au avut surpriza să-şi întâlnească alesul, pe deputatul democrat liberal William Brînză, care i-a îndemnat să se călăuzească în viaţă respectând Biblia şi Constituţia.

Ziua Femeii a fost sărbătorită în toata Europa. Prin organizaţiile PDL din  Spania, Franţa, Irlanda, Marea Britanie, Germania sau Grecia, deputatul William Brînză a adus zâmbetul pe chipul şi în sufletul a mii de românce.